enkele realisaties publicaties
VITO

New Senses uit Tessenderlo biedt innovatieve en performante oplossingen inzake luchtzuivering en luchtbeleving. New Senses is specialist op vlak van geurzeulen, modulaire rookoplossingen en ionisatie luchtreinigers. Het bedrijf zoekt steeds het best beschikbare alternatief dat aan enkele kwaliteitseisen voldoet, zoals de doeltreffendheid, en een milieuvriendelijk, ozonvrij en energie-efficiënt productieproces volgens de RoHs-richtlijnen.

Het bedrijf streeft samen met haar klanten voortdurend naar de innovatiefste oplossingen richting optimale luchtkwaliteit, ook in extreem moeilijke omgevingen. Printerruimtes zijn zo'n voorbeelden van omgevingen waar de zorg op vlak van luchtkwaliteit voortdurend speelt.

New Senses sprak VITO aan om de effectiviteit van één van haar nieuwste Lightair ioniserende luchtreinigers te testen. Deze technologie ioniseert de lucht en stofdeeltjes boven het toestel. De negatief geladen deeltjes hechten zich vervolgens aan de positief geladen collector en andere positief geladen oppervlakken in de ruimte. Dankzij het Prodem project kon New Senses een beroep doen op de subsidies geboden door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de Vlaamse overheid.

De werking van het nieuwe toestel werd gecontroleerd voor het aanwezige kantoorstof alsook in de nabijheid van een printer. Na een eerste controle van de werking van het nieuwe product in een gecontroleerde omgeving, werd een demonstratiemeting in een kantoorruimte uitgevoerd. De resultaten van deze tests en meting in ‘real-life' zullen gebruikt worden als validatierapport naar klanten toe.

Lightair ioniserende luchtreiniger van New Senses :
 terug 
Klik hier voor een overzicht van onze laatste publicaties (PDF)
 
succes stories
BIL
 Lees meer... 

Centexbel
 Lees meer... 
 
 
webdesign by [ imaxx ] - © 2009 - www.vloot.be